Välkomna till årets nyhet, Umeå Live Allsång. Allsången kommer ledas av folkkära värdar i Broparken och på Rådhustorget. Detta i samarbete med Kultur för seniorer.

Umeå Live Allsång

1. Allsång med Lotta Engberg
Umeå Live Allsångs första tillfälle har vi den folkkära Lotta Engberg som värd. Lotta har en lång karriär inom musikvärlden, där hon bland annat har turnerat i hela Norden med olika dansband och deltagit i Melodifestivalen sju gånger. Hon har sedan många år tillbaka varit programledare för Lotta på Liseberg där hon tillsammans med artister och musiker förgyller den svenska sommaren med allsång. 
Plats: Rådhustorget
Tid: 15.00–16.00

Datum: 26 juni
 
2. Allsång med Anna Axelson
Ett välbekant ansikte som synts på många scener genom åren, både som sångerska och konferencier.  Hon älskar kontakten med publiken och möten på scen, får hon dessutom sjunga mår hon som allra bäst. Allsången på Rådhustorget innehåller allt detta och hon kommer dessutom gästas av, inga mindre än musikanterna Henke Bear och Jenny Nordkvist. Kom och sjung!
Plats: Rådhustorget
Tid: 15.00–16.00
Datum: 17 juli

 
3Allsång med Ann-Louise Hanson
Ann-Louise Hansson sjöng på scen för första gången vid 6-årsåldern. Hon har sedan dess deltagit i Melodifestivalen 14 gånger och erhåller därmed det svenska rekordet. Hon är även den kvinnliga artist som haft flest låtar på Svensktoppen genom tiderna. Ann-Louise var sommarvärd för Sommar i P1 2013 och hon har minst sagt hunnit med mycket under sin långa karriär. 
Plats: Broparken
Tid: 15.00–16.00
Datum: 24 juli

 
4. Allsång med Ulf Edberg
Cowboy-hatten på huvudet, stämband som Johnny Cash och mängder av rutin - Ulf är den ultimata allsångsledaren. En välkänd musiker, DJ och karaoke-värd för att nämna några av hans titlar. Tillsammans med sina gästartister, och så klart allsångspubliken, bjuder han på en trivsam stund i Broparken. 
Plats: Broparken
Tid: 15.00–16.00
Datum: 31 juli

 
Umeå Live Allsång presenteras i samarbete med: Upab, Comfort Hotel Winn, Rex, Utopia, Visit Umeå och Tiljan.