köksbaren

Barer och klubbar

Börja eller avsluta kvällen med en god drink eller ett lokalproducerat öl. Du hittar öl från Westerbottens bryggeri, U&Me Beer, Bryggverket och Beer Studio på de flesta barer och klubbar i Umeå. Kanske skall du även testa Brännlands Iscider, ett isvin med tydlig syra och fräschör. Här hittar du våra bästa tips!

 

Brännlands isciderBrännlands iscider. Foto: Visit Umeå

Gotthards krogGotthards Krog

Hitta ditt favoritställe bland barer och klubbar i Umeå

NÒR

NÒR
På 13e våningen i nya Clarion Hotel Umeå hittar du Umeås högst belägna cocktailbar. Här smuttar du på drinkar med inspiration från hela Europa och njuter av svårslagen vy över älv och stad. 

facit-bar

Facit Bar 

Här serveras dryck och mat med svenska ingredienser och med en inredning som är designad och tillverkad i Sverige.

 

Rådhuskällaren. Bar

Rex 

Här kan du kan stanna kvar in på småtimmarna och uppleva förvandlingen till nattklubb. En trappa ned från Rex brasseri hittar du populära Rådhuskällaren som har en street food inspirerade meny och inte mindre än 12 sorters fatöl. 

 

Guilty Pleasure

Guilty Pleasure

Här snackar vi gott käk utan regler. Färgglada drinkar och tilltugg när som du helst känner för det i en vibrerande miljö. 

Cinco i Umeå

Cinco Restaurante

Här kan du äta spansk tapas och välja dryck som handplockats för att matcha maten som serveras. Mysig atmosfär som på fredagar och lördagar växlar upp till nattklubb senare på kvällen. 

Här hittar du fler ställen att besöka

Dina valda filter:

Event:

Date:
Arena/Plats:
Participants:
Estimated visitors: