Rex Brasseri

Barer och klubbar i Umeå

Börja eller avsluta kvällen med en god drink eller ett lokalproducerat öl. Du hittar öl från Westerbottens bryggeri, U&Me Beer, Bryggverket och Beer Studio på de flesta barer och klubbar i Umeå. Kanske skall du även testa Brännlands Iscider, ett isvin med tydlig syra och fräschör. Här hittar du våra bästa tips!

 

Brännlands isciderBrännlands iscider. Foto: Visit Umeå

Gotthards krogGotthards Krog

Hitta ditt favoritställe bland barer och klubbar i Umeå

Rådhuskällaren. Bar

Rex 

Här kan du kan stanna kvar in på småtimmarna och uppleva förvandlingen till nattklubb. En trappa ned från Rex brasseri hittar du populära Rådhuskällaren som har en street food inspirerade meny och inte mindre än 12 sorters fatöl. 

 

Gröna Älgen

Gröna Älgen 

En mysig krog öst på Stan. Med inspiration från den enkla maten som finns kring medelhavet och med ett brett sortiment av öl. Pop quiz på onsdagar och oftast livemusik under helgerna.

 

Guilty Pleasure

Guilty Pleasure

Ett nyöppnat ställe i Umeå som serverar mat och goda drinkar. På Rådhusesplanaden, granne med Hotel Winn hittar du GP´s. Här kan du njuta av en god drink i en vibrerande och familjär miljö.

Cinco i Umeå

Cinco Restaurante

Här kan du äta spansk tapas och välja dryck som handplockats för att matcha maten som serveras. Mysig atmosfär som på fredagar och lördagar växlar upp till nattklubb senare på kvällen. 

Här hittar du fler ställen att besöka