Eljest på ön - Philip

Kaféer

Upptäck Umeås mix av mysiga kaféer, gamla konditorier, veganska fik och unika kaffeställen. Njut av ekologiska bakelser på en gårdsbutik, testa en en unik kaffesort på en trendig kaffebar eller upplev den anrika miljön i Umeås äldsta konditori. För den fikasugne har Umeå något för alla!

Kulturbageriet umeå kafé
Nybakta kardemummabullar på Kulturbageriet

Kulturbageriet kafé i Umeå
Kulturbageriets tillitsbutik

Gott fika 

Visst slår det aldrig fel med en fikapaus? Att slå sig ner för en fika har blivit en helig aktivitet för oss svenskar. Vår långa tradition av en lugn fikapaus har lett till att landet kryllar av trevliga fikaställen. Här listar vi tre av Umeås kafé-pärlor och längre ner på sidan hittar ni hela listan med Umeås kaféer. Trevlig fikastund!

NK - Philip

Nya Konditoriet

Nya Konditoriet, är namnet till trots, ett av Umeås äldsta kaféer. Ett klassiskt konditori med utsökta bakelser skapade av prisbelönta konditorer. På andra våningen i huset på Kungsgatan kan du slå dig ner i en anrik miljö och njuta av fika i världsklass.

Costas

Costas


Kliv in den lilla mysiga lokalen på Kungsgatan och avnjut en god kopp kaffe. Costas Of Sweden är en kombinerad kaffebar, rosteri och konceptbutik för kaffeentusiaster. 

kulturbageriet

Kulturbageriet

Hantverksbageri och kafé som håller öppet från tidig morgon tills in på kvällstimmarna. Njut av nybakat bröd till frukost, soppa och lättare rätter till lunch, kaffe och bakverk till fikat och avrunda kvällen med pizza.

Presteles

Presteles trädgårdscafé och logi

Mitt i Hörnsjös böljande jordbruksbygd, bland ängar, skogar och sjöar, finns Presteles trädgårdskafé!. Här serveras hemgjorda ekologiska bakverk och omsorgsfullt komponerade smörgåsar med lokalproducerade råvaror. Det finns även en övernattningslägenhet som går att hyra och en gårdsbutik med massor av fina produkter. 

Sommaröppna kaféer

10 tips på sommaröppna kaféer runt omkring Umeå

sommarkafé

Fler kaféer

Dina valda filter:

Event:

Date:
Arena/Plats:
Participants:
Estimated visitors: