Aktiviteter för familjer med barn

Zip Adventure park

Umeå för barnen

Lockar äventyrsbad, lekland eller kanske skidbacken? Här har vi samlat våra bästa tips för den aktiva familjen, aktiviteter året runt, både utomhus och inomhus. Tips! Utforska utställningarna på våra museer i Umeå.

Kreativa barn. Curiosum

Curiosum

Utforska vetenskap och teknik med hela familjen på Curiosum, Umeå universitets science center som är öppet året runt.
24 juni till 18 augusti erbjuds roliga och lärorika aktiviteter för både stora och små. Gör häftiga experiment, utforska spännande utställningar & utmana din kreativitet i den nya LEGO-verkstaden. Missa inte ett besök i domteatern och upplev filmäventyr. 

 
 

Västerbottens museum hamnstaden Umeå

Västerbottens museum 


Familjevänligt museum som skildrar länets kulturhistoria. På museet finns ateljé för stora och små, en välsorterad museibutik och ett mysigt café. 

Zip Adventure Park

Zip Adventure Park

Upplev en annorlunda, fartfylld och utmanande dag oavsett ålder, tillsammans med familjen eller kompisar. Förflytta dig mellan trädtopparna och utmana dig själv. 

Megazone

Megazone

Här erbjuds olika aktiviteter för familjen eller kompisgänget, som Laserdome, Prison Island och Phazerzone. Här finns även biljard- och spelhall.

Navet

Navet

Ett upplevelsebad som erbjuder ett brett utbud av bad, träning och relax. Här finns vattenrutschkanor, strömkanal och klättervägg. Badet ligger mitt i Umeå centrum. 

Guider

Fler aktiviteter för barnfamiljer

Dina valda filter:

Event:

Date:
Arena/Plats:
Participants:
Estimated visitors: