Kul för barnen!

Curiosum. Barn

Lockar äventyrsbad, lekland eller kanske skidbacken? Här har vi samlat våra bästa tips för den aktiva familjen, aktiviteter året runt, både utomhus och inomhus. Tips! Utforska utställningarna på våra museer i Umeå.

Höstlov

Höstlovs tips!

En hel vecka med aktiviteter tillsammans med familjen och kompisar. Vi har samlat våra bästa tips på vad som finns att göra i Umeå under höstlovet. 

Curiosum

Curiosum

En spännande plats för små och stora som vill uppleva och utforska vetenskap och teknik. Här finns plats för nyfikna frågor inom vetenskap och teknik för alla åldrar. Interaktiva upplevelser, event och spännande upplevelse-kit i butiken för roliga äventyr med familjen.
 

Navet

Navet

Ett upplevelsebad som erbjuder ett brett utbud av bad, träning och relax. Här finns vattenrutschkanor, strömkanal och klättervägg. Badet ligger mitt i Umeå centrum. 

Västerbottens museum hamnstaden Umeå

Västerbottens museum 

Familjevänligt museum som skildrar länets kulturhistoria. På museet finns ateljé för stora och små, en välsorterad museibutik och ett mysigt café. 

Megazone

Megazone

Här erbjuds olika aktiviteter för familjen eller kompisgänget, som Laserdome, Prison Island och Phazerzone. Här finns även biljard- och spelhall.

Leos Lekland

Leos Lekland

En enorm lekplats i djungelmiljö! Här finns rutschkanor, klätterställningar, studsmattor, kanoner med skumgummibollar, minisportarena, en småbarnsavdelning och mycket mera på tusentals kvadratmeter lekyta.

Guider

Fler aktiviteter för barnfamiljer

Dina valda filter: