Kul för barnen!

Curiosum. Foto Gabrielle Beans

Lockar äventyrsbad, lekland eller kanske skidbacken? Här har vi samlat våra bästa tips för den aktiva familjen, aktiviteter året runt, både utomhus och inomhus. Tips! Utforska utställningarna på våra museer i Umeå.

Curiosum. Foto Gabrielle Beans

Curiosum

Här finns plats för nyfikna frågor inom vetenskap och teknik för alla åldrar. Interaktiva upplevelser, event och spännande upplevelse-kit i butiken för roliga äventyr med familjen. 

Missa inte - Experiment och filmer fram till jul och alla specialevent och aktiviteter under jullovet!

 

Mickelbo Gård Jul

Jul på gården

Mickelbo Gård i Mickelträsk är en minidjurpark med både svenska lantdjur och exotiska djur som jak, lama och kamel. Här kan du även handla i gårdsbutiken och fika. Under helgerna fram till jul är det öppet för besökare. 

Navet

Navet

Ett upplevelsebad som erbjuder ett brett utbud av bad, träning och relax. Här finns vattenrutschkanor, strömkanal och klättervägg. Badet ligger mitt i Umeå centrum. 

Megazone

Megazone

Här erbjuds olika aktiviteter för familjen eller kompisgänget, som Laserdome, Prison Island och Phazerzone. Här finns även biljard- och spelhall.

Leos Lekland

Leos Lekland

En enorm lekplats i djungelmiljö! Här finns rutschkanor, klätterställningar, studsmattor, kanoner med skumgummibollar, minisportarena, en småbarnsavdelning och mycket mera på tusentals kvadratmeter lekyta.

Guider

Fler aktiviteter för barnfamiljer

Dina valda filter: