Rex i Umeå

Restauranger

I Umeå finns restaurangerna som bjuder på fantastiska gourmetupplevelser med lokala ingredienser. För dig som vill återuppleva kulinariska semesterminnen finns också restaurangerna som tar dig med på en matresa till avlägsna delar av världen. 

 

Restauranger i Umeå

Det är populärt att äta ute alla kvällar i veckan. Glöm inte att boka bord! 

Rex i Umeå

Rex Brasseri

En populär restaurang beläget i Rådhuset i Umeå. Menyer som rör sig med årstiderna och med Rådhuskällaren som har en street food inspirerade meny. Stanna kvar in på småtimmarna och upplev förvandlingen till nattklubb i tre våningar.  

Harlequin

Harlequin

En restaurang där du som gäst får en härlig matupplevelse anpassad efter Umeåbornas nyfikenhet och höga krav på kvalitativa upplevelser. Menyn ändras med årstiderna och vad som är bäst råvarumässigt här och nu.  

Gotthards krog

Gotthards krog

Restaurang som aktivt arbetar med att minska matsvinnet och har fått flera utmärkelser, bland annat för landets mest hållbara krog och årets kroginteriör. Med fokus på småskalighet och bra råvaror erbjuds rätter som blandar internationella och norrländska smaker. 

Köksbaren

Köksbaren

Med huvudrätter som varierar med årstiderna och hängmörat svenskt kött som grillats i träkolsugn, får du som gäst äta förstklassig mat tillagad av det bästa för stunden. En folklig krog för alla som gillar att umgås och äta god mat. 

Fler restauranger