Med över 100 olika inlösningsställen i Umeå Centrum är Visit Umeås presentkort en perfekt present som passar de flesta. Presentkortet går att använda på alltifrån butiker och restauranger till caféer och hotell.

Hur köper jag ett presentkort?

Visit Umeå har två automater med presentkort i Umeå centrum. En automat finns på våning ett i mitten av gallerian. Den andra automaten hittas på bottenplan i MVG-gallerian, mittemellan Apoteket och Coop. På plats vid automaterna följer du instruktionerna på skärmen och missa inte att det finns fina korthållare på sidan av varje automat. 

 

Vill du veta vart presentkortet gäller? Läs mer här.

Representerar du ett företag? Läs mer här.

Vill du kolla saldo på ditt presentkort? Följ instruktionerna på baksidan av ditt kort eller läs mer här.

Giltighetstid och betalningsmetod

Presentkortet är giltigt i 12 månader efter inköpsdatum och kan ej lösas in mot kontanter. Ett förlorat kort ersätts tyvärr inte. Kortet kan endast användas i anslutna butiker i Umeå centrum och fungerar alltså inte på andra handelsplatser. 
 

Presentkortet fungerar precis som ett bankkort, när du ska betala väljer du signaturköp och sedan är transaktionen klar. Om en inlösare inte tar emot signaturköp kan du istället använda de fyra sista siffrorna i kortnumret som PIN-kod. Om kortnumret är: 10010300-00004567, då är PIN koden 4567.