För femte året i rad kommer Umeå Live tillbaka och denna gången med en nyhet - Umeå Live Allsång. Familjefesten som under sju gratistillfällen i sommar bjuder på underhållning och stämning i världsklass.

Umeå Live 2019 

28 juni
Det första tillfället sker i samband med rock´n roll helgen Wheels National Norr. The Refreshments står på scenen och kvällen kommer rikta sig till en bredare målgrupp då även Kadiatou och Peg Parneviks nya duo GAMMAL kommer uppträda. Mer information om artisterna och programmet hittar du här.
 
19 juli
Folkkära Jill Johnson gör sitt första stopp på sin sommarturné i Umeå och uppträder på Skeppsbron. OBS! Detta tillfälle sker inte under kvällen utan Jill kommer att uppträda från klockan 15.00. Läs mer här.
 
8 augusti
P2 i Parken är tillbaka, för andra året i rad! I ett unikt samarbete tillsammans med Norrlandsoperans Symfoniorkester och Umeå Live kommer publiken att kunna njuta av klassisk musik i Rådhusparken. Läs mer här.
 
Umeå Live Allsång
En nyhet för året är fyra allsångstillfällen som kommer att genomföras i samarbete med Kultur för seniorer! Allsången kommer ledas av folkkära värdar i Broparken och på Rådhustorget.
Datum: 26/6, 17/7, 24/7 och 31/7. Läs mer här.
 
Umeå Live presenteras i samarbete med: Upab, Comfort Hotel Winn, Rex, Utopia, Visit Umeå och Tiljan.