Brännland Iscider
Med 100% svenska äpplen och den norrländska vinterkylan som viktigaste produktionshjälpmedel har Brännland Iscider hittat hem hos såväl finsmakare som några av de mest exklusiva krogarna runt om i världen. Nu har den västerbottniska vinmakaren öppnat dörrarna för smakupplevelser i sitt nya Tasting Room – mitt i vineriet i Vännäsby 20 minuter från Umeå centrum.
 
   Brännland Iscider planterar odlingar i Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten med målet att skapa en ny svensk vin-terroir. I framtiden kommer iscidern helt att produceras av norrländska äpplen.
Brännland Iscider planterar odlingar i Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten med målet att skapa en ny svensk vin-terroir. I framtiden kommer iscidern helt att produceras av norrländska äpplen.

 Brännland Iscider produceras helt av svenska äpplen och utan smak- och färgtillsatser. Den norrländska kylan gör regionen särskilt lämpad för produktionen.
Brännland Iscider produceras helt av svenska äpplen och utan smak- och färgtillsatser. Den norrländska kylan gör regionen särskilt lämpad för produktionen.
