Vinter. Hundspann.

Hundspannsturer

Har du inte testat att åka hundspann ännu så har du verkligen något att se fram emot. Genom skog och mark är ljudet av pigga tassar och snön under slädens medar det enda som stör stillheten. I vår destination finns flera företag som erbjuder oförglömliga hundspannsturer i vinter. Säsongen pågår 15/12-15/4 och 1/9-31/11 för hundspann på hjul. 

Hundspann. Aurora Borealis Adventures

Aurora Borealis Adventures

Följ med på en oförglömlig färd genom en storslagen natur, milslånga myrar, sjöar, skogar innan det är dags för att stanna för fika eller mat. Välj den tur som passar dig. Aurora Borealis Adventures arbetar enligt Naturens Bästa kriterier. 

 

Granö Beckasin Hundspann

Granö Beckasin/Spruce Island Husky

Upplev tjusningen med att glida fram bakom ett hundspann. Granö Beckasin i samarbete med Spruce Island Husky erbjuder en rad olika hundspannsturer. Du kan välja att köra själv eller åka tillsammans i en stor släde där en guide kör hundspannet. 

Hundspann. Pixabay

River Lake Huskies

Njut av gnistrande snö och sprakande norrsken. Kom nära naturen och boka in en hundspannstur, kvällsturer på vardagar och dagtid under helger. Huskywalk under den snöfria säsongen. 

 

Hedlunda Husky

Hedlunda Husky

Välj mellan två olika turer, åk med eller lär dig köra hundspann. Guiderna visar vägen i vackra Rickleå älvdal. Turerna kan kombineras med mat eller fika. 

Norrskensäventyr

Vi har samlat våra bästa tips med aktiviteter och platser att besöka för en oförglömlig norrskensupplevelse.

Norrsken. Foto Fredrik Larsson