Var åker du för att ta häpnadsväckande bilder just nu? För att fånga naturens färgskiftningar i mäktiga och vackra miljöer? Här har vi listat fem av våra bästa tips på platser som gör sig extra bra på hösten.

DrakryggenDrakryggen. Foto: Kristoffer Pettersson
 

Drakryggen

Drakryggen, den mäktigaste av niporna längs med Lögdeälvsleden, bjuder på färgsprakande vyer just nu. Nedanför kammen och längs med Lögdeälven speglar sig naturen i vattnet och ger goda möjligheter till fantastiska fotostopp. 
Hitta till Drakryggen på Google maps

IsälvsledenIsälvsleden Foto: Kristoffer Pettersson
 

Isälvsleden

Längs med Isälvsleden finns många möjligheter till att ta vackra bilder. Gör du en avstickare eller två kan du hitta mäktiga sanddyner, aktiva slamvulkaner och som på bilden den gröna tjärnen, en riktig liten fotopärla.
Mer information om Isälvsleden
Hitta till den gröna tjärnen på Google Maps

 

TallbergsbroarnaTallbergsbroarna. Foto: Kristoffer Pettersson
 

Tallbergsbroarna

Det är något speciellt med broar som Tallbergsbroarna. De tre järnvägsbroarna från tre olika järnvägsepoker är byggda mer än 40 meter över Öreälvens yta. Tillsammans med höstens färger är detta en plats som bara måste fotas och förevigas.
Hitta till Tallbergsbroarna på Google maps

BalbergetBalberget Bjurholm. Foto: Kristoffer Pettersson
 

Balberget

Balbergets mäktiga sydbrant syns lång väg och från toppen väntar vidunderlig utsikt över det västerbottniska skogslandskapet. Just nu i sin finaste höstskrud. 
Hitta till Tallbergsbroarna på Google maps

 

NotvarpsbronNotvarpsbron. Foto: Kristoffer Pettersson
 

Notvarpsbron

Upplev Umeåälven i sina vackra höstfärger! Bron Notvarpsbron som går mellan Arboretum Norr i Baggböle och Umeå Energicentrum är både ett fotomotiv i sig och erbjuder fina vyer uppströms- och nedströms. Utforska området och njut av den friska höstluften. 
Hitta till Notvarpsbron Energicentrum på Google maps