Design Pixabay

Designbutiker

 

Att Umeå är en stad som älskar design är tydligt på många sätt, inte minst genom utbudet av butiker som saluför unik design och inredning som du inte hittar överallt. I Umeå ser du hela stadsbilden av gammal och ny arkitektur, vill du få tips på intressanta byggnader och platser så kan du läsa
 vår guide Design i Umeå

 

Blank the Hub

Blank the Hub Umeå

Carina Holmgren driver butiken och har handplockat sortimentet. I butiken som du hittar på Rådhusesplanaden kan du köpa kläder, interiör, accessoarer och hudvård. I fokus är personligt, hållbart och det Skandinaviska. 

 

at home store

at home store

Här kan du köpa presenter för olika tillfällen. Stort och smått i olika prisklasser. En trendig inredningsbutik med handplockat sortiment som du hittar på gågatan.  
 

 

Volt i Umeå

Volt

Bra service och ett engagemang hittar du i butiken där det finns 30 olika varumärken. Kläder för män i alla åldrar. Butiken finns i Utopia.

 

Naturkompaniet

Naturkompaniet

Butiken som har ett stort utbud av ryggsäckar, skor, kläder, sovsäckar och tält för resan eller vandringen. Unikt för Umeå är den välsorterade topptursväggen med utrustning både för gramjägare och pistnära åkning.

Fler design butiker att besöka

 

Dina valda filter:

Med hållbarhet i fokus