Design Pixabay

Designbutiker

 

Att Umeå är en stad som älskar design är tydligt på många sätt, inte minst genom utbudet av butiker som saluför unik design och inredning som du inte hittar överallt. I Umeå ser du hela stadsbilden av gammal och ny arkitektur, vill du få tips på intressanta byggnader och platser så kan du läsa
 vår guide Design i Umeå

 

Bigaro

Bigaro

En unik butik där kvalité, komfort och bra material är ledorden. Ett brett utbud av handplockade märken som Jumperfabriken, Nygårdsanna, Edblad, Nanso, Miss Clarity, Ralston, Baldino, Olars Ulla, Oska, Bitte Kai Rand, Masai, LauRie, Two Danes, Mansted, One With Nature m.fl.

 

at home store

at home store

Här kan du köpa presenter för olika tillfällen. Stort och smått i olika prisklasser. En trendig inredningsbutik med handplockat sortiment som du hittar på gågatan.  
 

 

Bric-a-brac

Bric-a-brac

Design och klädbutik för både dam och herr mitt i centrum. Tidlösa plagg med vintage-influenser som ska hålla över tid, både gällande material och form. Kompletterat med några andra väl utvalda klädmärken, accessoarer, skor, vintagesmycken och heminredning.

 

Naturkompaniet

Naturkompaniet

Butiken som har ett stort utbud av ryggsäckar, skor, kläder, sovsäckar och tält för resan eller vandringen. Unikt för Umeå är den välsorterade topptursväggen med utrustning både för gramjägare och pistnära åkning.

Fler designbutiker att besöka

 

Dina valda filter:

Event:

Date:
Arena/Plats:
Participants:
Estimated visitors: