Gårdshem. Utopia

Lokalt och hållbart

Vill du gärna handla lokalproducerat, ekologiskt och hållbart? Vare sig det handlar om tomater, blommor eller brudklänningar så erbjuder vår destination en rad olika alternativt för dig som värnar om miljön och det småskaliga. Här hittar du allt från trendiga secondhand-butiker till delikatessbutiker, 

Pia Stylist och Concept

Pia Stylist och Concept

Hos Pia Stylist hittar du ett fantastiskt team bestående av frisörer, stylister, make up artister, nagelteknolog och sömmerskor. Här kan du få hjälp med allt från att laga dina plagg till frisörbehandlingar, nagelvård, och make up. De erbjuder även glasögonprovning, stilanalyser, personlig shopping och en gör om mig behandling med fördragna speglar.

Röda Korset City

Röda Korset City

Förstklassig second hand i snyggt inredd butik med ett handplockat sortiment av mode och inredning. I anslutning till butiken ligger också Röda Korsets övriga verksamheter.

Bric-a-brac

Bric-a-brac

Design och klädbutik för både dam och herr mitt i centrum. Tidlösa plagg med vintage-influenser som ska hålla över tid, både gällande material och form. Kompletterat med några andra väl utvalda klädmärken, accessoarer, skor, vintagesmycken och heminredning.

Linne och Grankvist

Linné & Grankvist

En annorlunda blomsterhandel med fokus på hållbart och hantverksmässighet. Väljer närproducerat och ekologiskt när det går och har därför främst växter som är i säsong. 

Fler butiker inom lokalt och hållbart

Dina valda filter:

Event:

Date:
Arena/Plats:
Participants:
Estimated visitors: