Under Rally Sweden kommer det finnas flera områden att besöka som är bra att hålla koll på. På listan nedanför finns all information du behöver för att lätt navigera folkfesten!

red-barn-arena

Red Barn Arena

Detta är arenan som byggts på I20-området specifikt för detta event. Det är här du kommer kunna se bilarna fara förbi i upp till 150 km/t och ta sig an hopp som låter dem segla i luften upp till 40 meter framåt. För att ta dig hit går det bussar från Vasaplan inne i Umeå centrum, men du kan även ta cykel, taxi eller bil. Festivalpass, VIP, dagsbiljett eller arenabiljett krävs för att komma in. Barn under 12 år kommer in gratis i sällskap av vuxen.

Det finns endast en entré till området. Inga väskor är tillåtna på arenaområdet och samtliga besökare kommer visiteras i entrén, kom därför i god tid till arenaområdet. 

Hitta hit

Mer information om Red Barn Arena

 

rådhuset-placeholder

Rådhustorget

Rådhustorget blir Rallycentrum. Upplev rally-VM tillsammans med roliga aktiviteter för alla! Träffa renar och lek i snöborgen. Vila ut på en renfäll eller i kåta med gott fika och se rallyt på storbildsskärm! 

Hitta hit

Läs mer om Rally i Umeå centrum här! 

 

rally-sweden-service-park

Service Park Nolia

Här håller teamen till under tävlingsdagarna och det är fri entré för allmänheten att komma och besöka området. Kom förbi och se bilarna på nära håll.

Här finns även presscenter för alla journalister.

Hitta hit

Mer om Service Park Nolia 

 

Sträckor och tider

Karta och program för alla sträckor,hittar du på Rally Swedens webbplats.