Under Rally Sweden kommer det finnas fler områden att besöka förutom själva rally-arenan. Här hittar du information för att navigera mellan tävlingens olika evenemangsytor.

Denna information är inte längre aktuell.

redbarn-arena

Red Barn Arena

Detta är arenan som byggts på I20-området specifikt för detta event. Det är här du kommer kunna se bilarna fara förbi i upp till 150 km/t och ta sig an hopp som låter dem segla i luften upp till 40 meter framåt. För att ta dig hit går det bussar från Vasaplan inne i centrum, men du kan även ta cykel, taxi eller bil. Festivalpass, VIP, dagsbiljett eller arenabiljett krävs för att komma in. Här gäller kontantbetalning.

Läs mer om Red Barn Arena

Hitta hit: Buss från Vasaplan, cykel, , promenad, bil eller taxi. Se karta

 

 

skeppsbron-områden

Skeppsbron. Foto: Jonathan Nilsson

 

Skeppsbron

Den centrala mötesplatsen för Rally Sweden. Här hittar du mat och dryck, underhållning och After Rally Party. När rallyt för dagen är slut så är det här du vill vara. Detta område har fri entré och ingen form av biljett krävs för att vistas här. Här gäller endast kortbetalning.

Läs mer om Skeppsbron

Hitta hit: Centralt i Umeå, vid Umeälven och kulturhuset Väven. Se karta

 

 

 

rådhuset-placeholderRådhustorget. Foto: Fredrik Larsson

 

Rådhustorget

Rådhustorget blir rallyfamiljens centrum. Upplev rally-VM tillsammans med roliga aktiviteter för hela familjen! Träffa renar och  lek i snöborgen. Mat och dryck i kåta. Här kommer det även att bjudas på underhållning. 

Läs mer om Rally i centrum

Hitta hit: Centralt i Umeå. Se karta

 

 

 

Nolia. MässområdeNolia

 

Umeå Service Park (Nolia)

Här håller teamen till under tävlingsdagarna. I festivalpasset ingår entré till serviceplatsen, kom förbi och se bilarna på nära håll. Här finns även presscenter för alla journalister. Festivalpass, VIP, dagsbiljett eller servicebiljett krävs för att komma in.

Läs mer om Umeå Service Park

Hitta hit: Ca 1,5km västerut från centrum. Går fint att promenera eller cykla. Buss från Vasaplan. Se karta

 

 

 

Sträckor och tider

Här kan du hitta kartor och program för alla sträckor.
På kartorna finns det även information om publikplatser, parkering och skoterleder.