Under Rally Sweden kommer det finnas fler områden att besöka förutom själva rally-arenan. Här hittar du information för att navigera mellan tävlingens olika evenemangsytor.

rödaladan-placeholderFoto: Rally Sweden/McKlein

 

Red Barn

Detta är arenan som byggts på I20-området specifikt för detta event. Det är här du kommer kunna se bilarna fara förbi i upp till 150 km/t och ta sig an hopp som låter dem segla i luften upp till 40 meter framåt. För att ta dig hit går det bussar från Vasaplan inne i centrum, men du kan även ta cykel, taxi eller bil.

Hitta hit: Buss från Vasaplan, cykel, bil eller taxi. Se plats via Google maps.

 

skeppsbron-områden

Skeppsbron. Foto: Jonathan Nilsson

 

Skeppsbron

Den centrala mötesplatsen för Rally Sweden. Här hittar du mat och dryck, underhållning och After Rally Party. När rallyt för dagen är slut så är det här du vill vara.

Hitta hit: Centralt i Umeå, vid Umeälven och kulturhuset Väven. Se plats via Google maps.

 

 

rådhuset-placeholderRådhustorget. Foto: Fredrik Larsson

 

Rådhustorget

Rådhustorget blir rallyfamiljens centrum. Upplev rally-VM tillsammans med roliga aktiviteter för hela familjen! Träffa renar och  lek i snöborgen. Mat och dryck i kåta. Här kommer det även att bjudas på underhållning. 

Hitta hit: Centralt i Umeå. Se plats via Google maps.

 

Nolia. MässområdeNolia

 

Noliaområdet

Här håller teamen till under tävlingsdagarna. I festivalpasset ingår entré till serviceplatsen, kom förbi och se bilarna på nära håll. Här finns även presscenter för alla journalister.

Hitta hit: En bit västerut från centrum. Se plats via Google maps.