Det finns massor av sätt att fira Alla hjärtans dag i Umeå. Här har vi samlat några tips för att maximera myset på kärlekens högtidsdag.

alla hjärtans dag ikon röd

5 TIPS PÅ MAT & DRYCK

Brännlands Wärdshus
Lagom till Alla hjärtans dag dukar Brännlands Wärdshus fram  en riktigt smarrig trerättersmeny med räktoast, plankstek och hjortronparfait.

Tavelsjö Wärdshus
Överraska den du tycker mest om till alla hjärtans dag med en alla hjärtans-påse från Wärdshuset. Vi förbereder maten så långt det går så ni kan spendera tiden till det som verkligen räknas, varandra. 395;- per person. Firar du hellre under helgen så dukas Alla hjärtans dag-brunch upp lördag och söndag.

Bistro Le Garage
Fira Alla hjärtans dag på den mysiga kvarterskrogen Bistro Le Garage på Umedalen. Öppet från 17:00.

Köksbaren
Köksbaren serverar Sociala middagen med en spännande smakmeny för två. Lyxa till det med tillhörande dryckespaket.

The Bishop Arms
Klassiska The Bishop Arms bjuder på desserten om du bokar bord på Alla hjärtans dag – skynda fynda! 

 

Fler restaurangtips inför Alla Hjärtans Dag i Umeå hittar du här

 

Alla Hjärtans dag ikon

3 PRESENTTIPS

Hallbergs Guld
Erbjuder 20% rabatt på alla smycken på alla hjärtformade smycken och som har ett hjärta på smycket, garanterad succé. Gäller både i guld och silver.

Handelsgården
Handelsgården kommer att vara extra hjärtliga den 14 februari och ha specialerbjudanden på flera olika hjärtrelaterade produkter som Hjärteskorpor från Emmas Skafferi, hjärtegodis, broderade yllehjärtan, barnkläder och lite annat.

Magazin du Nord
Unna din käresta ett härligt silkestäcke för från 1.495:- från Magazin du Nord, så bjuder de även på ett påslakan-set från Kosta Linneweäfveri (värde 595:-).

 

Fler shoppingtips för Alla Hjärtans Dag i Umeå hittar du här