Snart är höstlovet här och en lång vecka med lugna och mysiga mornar med familjen väntar. Här hittar du tips på några av våra favoriter under höstlovet.

Mickelbo gård Halloween

Mickelbogård – Halloween på gården

Under höstlovet anordnar Mickelbogård Halloween på gården. Dagar fyllda med underhållning och aktiviteter för hela familjen. Träffa pumpagubben, häxan och deras tokiga dinosaurie för att sedan avsluta med en spökvandring i gastarnas skog. Det kommer även finnas café för att köpa mat och fika. Mer info kan du hitta härÖppettiderna för Halloween på gården är 12.00-18.00 den 26-30/10 och 2-3/11 

Är du intresserad av att bara åka och träffa djuren? Gården är öppen mellan 26/10 – 31/10 12.00-18.00

Jump

JUMP Trampoline Park

Hos JUMP i Umeå kommer du få en minnesvärd upplevelse. Här hittar du trampoliner, nervkittlande utmaningar och spännande aktiviteter. Hoppglädje för hela familjen helt enkelt! Mer info hittar du här.

Hamptjärnsstugan

Tavelsjöleden - Hamptjärnsstugan

I centrala Umeå hittar du den lättillgängliga och familjevänliga Tavelsjöleden. Från Tavelsjöleden kan du enkelt vika av och ta dig till Hamptjärnsstugan för att grilla korv vid någon av de många grillplatserna. Passa samtidigt på att njuta av den fina utsikten. Från centrum är det ca 5km till Hamptjärnsstugan. En perfekt dagsutflykt helt enkelt! 
 

Pinchos

Pinchos

Ett besök på den cirkusinspirerande restaurangen Pinchos är en upplevelse för både smaklökar och smilgropar. Här hittar du hela världens kök i tapasformat. Pinchos är en restaurang med skön stämning, fantasifull och överraskande dekor som gör att du vill stanna hela kvällen. En favorit hos både vuxna och barn. Mer info hittar du här.
 

Navet

Navet

Upplevelsebadet mitt i centrala Umeå! På Navet erbjuds du vattenrutschkanor, strömkanal och klättervägg. När barnen roar sig kan de vuxna njuta i bubbelpoolen och relaxavdelningen. Perfekt aktivitet om vädret inte skulle vara på ens sida. 
Mer info om Navet hittar du här.

 

Är du intresserad av fler aktiviteter eller utflykter inför höstlovet? Ta då en titt här