Skateparken Sparken

Höstlov i Umeå

Höstlovet skall vara ett härligt avbrott under hösten. En hel vecka med aktiviteter tillsammans med familjen och kompisar. Här samlar vi våra bästa tips på vad som finns att göra i Umeå under höstlovet. 

Fler tips hittar du här!

Det kommer fler höstlovstips, sidan uppdateras kontinuerligt!

 

Curiosum Höstlov

Höstlov med Halloweentema på Curiosum!

Utforska och upplev spännande aktiviteter och shower för hela familjen. Låt fladdermusen Tunda ladda upp dig med roliga elektriska experiment och lös kluriga halloweenuppdrag. Följ med på hisnande äventyr i domteatern, där en ny film visas varje dag. Extra pop-up aktiviteter under hela veckan. Nya aktiviteter publiceras allteftersom på Curiosums webb.

Megazone

Aktiviteter på Megazone

Tillsammans med kompisar eller familjen kan du testa Laserdome, Prison Island och Phazerzone. Här finns även biljard- och spelhall. 

Brats Carnival - Evenemang

Brats Carnival - Show 30-31 oktober

Världsstjärnorna i scenkonstkollektivet Briefs Factory bjuder in till en timmes gränslös kärlekskabaré. En specialskriven familjeföreställning för alla över åtta år. Följ med på en lekfull och fartfylld gender bender med glitter, operamonster, dragqueens och svindlande akrobatik. Datum: 30-31 oktober. 

Bildmuseet höstlov

Höstlov på Bildmuseet

2 november – 6 november

Lovlediga är välkomna att under höstlovet uppleva konst och skapa i vår bildverkstad inspirerat av utställningen Mats Jonsson / Fortfarande same. Utifrån teman i utställningen arbetar vi med serietecknande i olika former. Fritidsgrupper är välkomna men behöver boka i förväg. 
 

Gör lovet till ett badlov

På upplevelsebadet Navet mitt i centrala Umeå hittar du vattenrutschkanor, strömkanal, klättervägg, bubbelpool och mycket mer.

Navet