Behöver du en inspirerande miljö för ditt nästa möte? Här har vi samlat sju tips på unika miljöer med syfte att motivera, inspirera och utveckla dig som besökare.

Tjarn


Alldeles invid Lögdeälven på en naturskön och avskild plats ligger 1800-tals hemmanet Tjarn. Inramat av berg, branta älvnipor, åker- och skogsmark är gården den perfekta miljön för ostörda ledningsmöten, affärsmöten, projektmöten, kick-off och events.
Kapacitet: 1/5-30/9 för 2-40 personer. 1/10-30/4 för 2-20 personer.
Kontakta: Bengt-Erik Hesse
Information 

tjarn

granöbeckasin

Granö Beckasin


Med ett centralt läge i Västerbotten erbjuder Granö Beckasin mötesmilijöer utöver det vanliga. En unik plats för kreativitet, inspiration och lärande. Konferera uppe bland träden i ett fågelnäste eller på marken i Glashuset, ta en guidad promenad i skogens trädgård, häng med och fota norrsken eller åk hundspann tillsammans.
Kontakta: receptionen
Information 

Älgens hus


Älgens hus är Europas första älgpark med tama älgar! Här fascineras stora som små av skogens konung på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. Möjligheten att klappa älgarna gör upplevelsen på Älgens hus unik, men hela vistelsen på området är ett spännande äventyr.
Kontakta: Daniel Johansson 
Information

älgenshus

forsknäckarna

Forsknäckarna


Koppla bort vardagsstressen och ta med kollegorna till en digital detox med Forsknäckarna. I en annorlunda miljö intill Vindelälven erbjuds konferens och företagsaktiviteter där ni lär känna varandra på riktigt. Forsränning, teambuilding och yxkastning. Skogskojor och kokkaffe över öppen eld.
Kontakta: Robert Holmlund
Information 

Eljest

Eljest möjliggör för annorlunda möten, där lokalt hantverk, kreativitet, kultur och rörelserikedom är naturliga inslag. Här hyllas det lokala och ledorden är "med Norrländsk prägel” vilket speglar både miljön och vad som serveras. Ön ligger mitt i Umeälven och du har cykel alternativt promenadavstånd från city och flyget. Här har du möjlighet att kombinera ditt möte med aktiviteter som matlagning, rörelse och kulturella inslag lantlig och inspirerande miljö. 
Information

eljest

root

Root


Teamet på Root har som mål att få dig att må toppen. Root, baserat bara 25 minuter med bil från centrala Umeå, ligger intill Tavelsjön och känns som en evighet från staden. Med timrade mötesrum, eldplatser på stranden och en rad aktiviteter från långfärdsskridskoåkning till skogsvandringar, surdegsbakning & kallbad, kommer ni utan tvekan lämna Root med en fantastisk känsla inombords.
Kontakta: Kerstin
Information

Aurora Botnia

Ombord på den nya färjan erbjuds du som konferensgäst en unik och inspirerande miljö och bästa möjliga service. Du får tillgång till moderna utrymmen och den senaste tekniken, med havsutsikt givetvis. Ombord finns god mat och förfriskningar.
Kontakt 
Information

aurorabotnia