Behöver du en inspirerande miljö för ditt nästa möte? Här har vi samlat sex tips på unika miljöer med syfte att motivera, inspirera och utveckla dig som besökare.

1) Tjarn

Alldeles invid Lögdeälven på en naturskön och avskild plats ligger 1800-tals hemmanet Tjarn. Inramat av berg, branta älvnipor, åker- och skogsmark är gården den perfekta miljön för ostörda ledningsmöten, affärsmöten, projektmöten, kick-off och events.
Kapacitet: 1/5-30/9 för 2-40 personer. 1/10-30/4 för 2-20 personer.
Kontakta: Bengt-Erik Hesse
Information     

 

2) Granö Beckasin

Med ett centralt läge i Västerbotten erbjuder Granö Beckasin mötesmilijöer utöver det vanliga. En unik plats för kreativitet, inspiration och lärande. Konferera uppe bland träden i ett fågelnäste eller på marken i Glashuset, ta en guidad promenad i skogens trädgård, häng med och fota norrsken eller åk hundspann tillsammans.
Kontakta: receptionen
Information 

 

3) Älgens hus

Älgens hus är Europas första älgpark med tama älgar! Här fascineras stora som små av skogens konung på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. Möjligheten att klappa älgarna gör upplevelsen på Älgens hus unik, men hela vistelsen på området är ett spännande äventyr.
Kontakta: Daniel Johansson 
Information

 

4) Forsknäckarna

Koppla bort vardagsstressen och ta med kollegorna till en digital detox med Forsknäckarna. I en annorlunda miljö intill Vindelälven erbjuds konferens och företagsaktiviteter där ni lär känna varandra på riktigt. Forsränning, teambuilding och yxkastning. Skogskojor och kokkaffe över öppen eld.
Kontakta: Robert Holmlund
Information 

 

5) Eljest

Eljest möjliggör för annorlunda möten, där lokalt hantverk, kreativitet, kultur och rörelserikedom är naturliga inslag. Här hyllas det lokala och ledorden är "med Norrländsk prägel” vilket speglar både miljön och vad som serveras. Ön ligger mitt i Umeälven och du har cykel alternativt promenadavstånd från city och flyget. Här har du möjlighet att kombinera ditt möte med aktiviteter som matlagning, rörelse och kulturella inslag lantlig och inspirerande miljö. 
Kontakta: kundtjänst
Information

 

6) Wasa Express

Vill du njuta av en dag till havs och samtidigt ha ett produktivt möte. På Wasa Express finns 6 mötesrum som kan förvandlas enligt dina behov. Ni kan boka en dagskonferens där ni återvänder till Umeå samma dag, eller en längre konferens med övernattning i Vasa. Ombord kan ni njuta av god mat och dryck. I vår butik kan ni köpa presenter hem. Vi skräddarsyr er konferens enligt era behov. På våren 2021 kommer vi att ha en splitterny färja på rutten.
Kontakt