Varva möten och arbete med fartfyllda, spännande och inspirerande aktiviteter! Här kommer ett urval som passar både små och stora grupper. 

1) Hundspann i mäktigt vinterlandskap

Stärk sammanhållningen i arbetsgruppen med en hundspannstur på Granö Beckasin. Ni får lära er köra ett eget hundteam och uppleva Norrlands magiska vinterlandskap. 
Kontakta: Receptionen
Läs mer

 

2) Guidad skotertur och möte med skogens konung

På Älgens hus tar erfarna guider med dig ut på en härlig skoterupplevelse. Gruppen serveras lunch eller fika i samband med turen och som avslutning får du träffa älparkens tama älgar.
Kontakta: Daniel Johansson 
Läs mer

 

3) Forsränning i Vindelälven

Forsränning bland vågor och valsar i en av Europas sista orörda älvar. Välj mellan lätt, medel eller tuff forsränning. Alla guider är licensierade forsrännare.
Kontakta: Robert Holmlund
Läs mer 

 

4) Dryckesprovning på REX

I REX personligaste lokal Arresten, bakom lyckta dörrar, har ni möjlighet att samla ert sällskap för dryckesprovningar. Valet är ert och tillsammans med kunnig sommelier från Rex genomförs  provningar med öl, vin eller cocktails, med eller utan mat.
Kontakta: David Rönfjäll
Läs mer 

 

5) Bakom kulisserna på Norrlandsoperan

Norrlandsoperan är en spännande arbetsplats med flera avdelningar, ateljéer och scener. Besök våra verkstäder och ateljéer, titta på våra scener och salonger. Få mer kunskap om aktuell scenkonst och lyssna till historiska tillbakablickar.
Kontakta: Receptionen
Läs mer

 

6) Ett besök till Gitarrhimlen

Guitars - The Museum visar en av världens finaste gitarrsamlingar och vad passar inte bättre än att få en egen guidad tur i utställningen?
Kontakta: Receptionen
Läs mer

 

7) Spänning i vardagen

Lös mordmysterier under en trerättersmiddag, upplev en historisk smakresa till middag från 1809 eller ta med din grupp på zombieäventyr i skogen. Levande Event arrangerar event utifrån din önskemål med idéer från alla smaker.
Kontakta: Tina Ekwall
Läs mer