Forsränning

Aktiviteter för grupper

Kombinera mötestimmar med någon rolig och annorlunda aktivitet. Boka in en visning på Bildmuseet, Guitars - The Museum eller någon av våra andra museer i Umeå. Här ger vi dig tips på något som ger mötet ett mervärde. 

 

Hundspann

Kul för grupper

I Umeå finns fartfyllda, spännande och inspirerande aktiviteter, så skapa tid för att uppleva något som inspirerar. Vi ger dig ett urval som passar både små och stora grupper. 

Bildmuseet

Besök ett museum

I Umeås närhet finns många museer med spännande utställningar. Här har vi listat ett urval för dig att upptäcka. Museer som finns centralt i Umeå och som du kan besöka året runt. Under sommaren kan du göra en utflykt till någon av de mindre museerna.

Rex i Umeå

Restauranger för grupper

Umeås restaurangutbud är stort och kan kittla de flesta smaklökar. Beroende på konferensens storlek och vilken tid på året det är, finns olika alternativ. Nedan presenteras ett axplock, många fler finns att tillgå.

Technical visit

Technical visits

North Sweden Cleantech arrangerar sk ”technical and business visits” till internationella delegationer med investerare, företag, forskare, politiker och organisationer som vill besöka kompetenta företag och specifika objekt i Västerbotten och Örnsköldsvik. Vi kan skräddarsy ett besöksprogram för att passa era behov.