restaurangguiden White Guide.
Köksbaren
En gastrobar och folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat tillagad av det bästa som finns för stunden. Årstiderna styr menyn och maten tillagas av de finaste råvarorna. Mer om Köksbaren.
Gotthards Krog
Restaurangen, som enligt brittiska The Guardian är en av världens absolut coolaste, är en hyllning och en kärleksförklaring till platsen och dess historia. Med fokus på småskalighet och bra råvaror erbjuds rätter som blandar internationella och norrländska smaker. Mer om Gotthards Krog.
Hunger & Törst
Ett besök här ska upplevas lika spännande och omväxlande varje gång. I restaurangens varma atmosfär förmedlas en nyfikenhet och kärlek till råvaran. En ny sjurätters meny komponeras varje vecka där du som gäst väljer om du vill äta 7, 5 eller 3 rätter. Mer om Hunger & Törst.
Harlequin by Hunger & Törst
En pulserande storstadsrestaurang anpassad efter Umeåbornas nyfikenhet och högra krav på kvalitativa upplevelser. Menyn är i ständig förändring baserat på kockarnas humör och vad som är bäst råvarumässigt just här och nu. Här finns också ett vinhotell, som gör det möjligt att lagra din påbörjade flaska till nästa besök. Mer om Harlequin.
Wild River
Sommarrestaurangen Wild River är den gömda pärlan intill Vindelälvens vackra och dramatiska forslandskap. Med fokus på vad säsongen har att erbjuda och råvarornas främsta egenskaper erbjuds du en måltid i storslagen och mysig miljö, mitt i Mårdseleforsens naturreservat. Mer om Wild River.
Bodegan
En vinrestaurang med hög puls och avslappnad stämning. De brinner för ett levande och roligt vinutbud. Matlagning är gedigen där råvarorna står alltid står i fokus.
Mer om Bodegan.